با تقدیر از برگزیدگان و تجلیل از کشاورزان نمونه اختتامیه سومین جشنواره سبزجوکول منطقه آزادانزلی برگزار گردید
برپایی نمایشگاه حصیربافی و غذاهای محلی و آیین های بود که با حضور معاونین و مدیران سازمان، مسئولین محلی و هنرمندان بومی و ملی و با استقبال اهالی محلات منطقه برگزار شد.
به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی مراسم اختتامیه سومین جشنواره فرهنگی و هنری سبزجوکول در در پارک جنگلی چپرپرد منطقه آزاد انزلی برگزار شد.
بنا براین گزارش مهدی کاظمیان دبیر جشنواره های سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه این مراسم شامل تقدیر از برگزیدگان مسابقات سه گانه، تجلیل از کشاورزان نمونه منطقه آزاد انزلی که مبادرت به کاشت ارگانیک برنج نمودند، اجرای نمایش آیینی کاشت، داشت و برداشت برنج توسط هنرمندان مطرح استان گیلان، اجرای موسیقی محلی و برنامه های متنوع فرهنگی و هنری، برپایی نمایشگاه حصیربافی و غذاهای محلی و آیین های بود که با حضور معاونین و مدیران سازمان، مسئولین محلی و هنرمندان بومی و ملی و با استقبال اهالی محلات منطقه برگزار شد.
وی با بیان اینکه سومین جشنواره فرهنگی هنری سبزجوکول که از اردیبهشت سال جاری با ارائه فراخوان این جشنواره آغاز شد شامل بخش های متنوعی از جمله برگزاری مسابقه سراسری عکاسی، مسابقه منطقه ای ساخت مترسک شالیزار، مسابقه محلی کته پزی بود که در حاشیه نمایشگاه نیز انواع برنج و محصولات وابسته، صنایع دستی با محوریت حصیربافی و خوراکی های بومی وابسته به برنج را دربرداشت.
کاظمیان اعلام نمود که مبدع برگزاری جشنواره سبزِجوکول که از سه سال قبل آغاز شده معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری این سازمان بوده و این جشنواره در راستای سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی و با هدف تبلیغ محصولات کشاورزی بومی به منظور مقابله با محصولات وارداتی مشابه، فراهم ساختن شرایط مناسب حضورفراگیر تولیدکنندگان محصولات برنج در عرصه های مختلف کشاورزی و بازرگانی، رسیدن به توسعه مداوم، کارآفرینی و ارز آوری در حوزه های گوناگون صنایع وابسته به برنج، فرهنگ سازی تبیین جایگاه این محصول و ورود هرچه بیشتر آن به سبدکالایی مردم به ویژه گردشگران، حفظ و احیای مشاغل و هنرهای مربوط به صنایع وابسته برنج، و انتقال دارایی های بومی-ملی به نسل جوان و معرفی آن به دیگر نسل ها از طریق جشنواره های فرهنگی-هنری برگزار گردید.
مدیر فرهنگی هنری سازمان منطقه آزاد انزلی افزود: دبیرخانه این جشنواره فعالیت خود را از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و فراخوان جشنواره با موضوع « برنج » را از طریق سایت سازمان منطقه آزاد انزلی، سایت های تخصصی، سایت های خبری، رسانه های محلی و ملی، نصب پوستر فراخوان و… به اطلاع عموم علاقمندان اعلام شد که در نهایت با برگزاری مراسم اختتامیه نفرات ذیل به عنوان افراد برگزیده بخشهای مختلف انتخاب و مورد تجلیل قرار گرفتند.
در بخش مسابقه سراسری عکاسی: دستاورد سومین دوره از مسابقات عکاسی، ۱۵۰۶ اثر از ۵۲۱ شرکت کننده بود که کمیته انتخاب اولیه ۱۳۱۰ اثر از ۴۷۷ شرکت کننده را قابل رقابت در مسابقه، ارزیابی کرد که شاخص های این انتخاب سوژه، تکنیک و شرایط مندرج در فراخوان بود. در گام بعد هیأت داوران متشکل از کریم ملک مدنی، محمد کوچکپور کپورچالی و رامین مقدم از اساتید برجسته عکاسی کشور و استان گیلان پس از مشورت اقدام به انتخاب ۳۰ اثر برای شرکت در نمایشگاه نمودند. همچنین آثار حائز رتبه اول تا سوم و یک اثر شایسته تقدیر ویژه دبیرخانه جشنواره شدند.
بر این اساس در بخش مسابقه عکاسی عباس دانشور از تالش گیلان رتبه اول، داود ایزد پناه از یاسوج رتبه دوم، مسعود احمدی از رشت رتبه سوم و سهراب سردشتی از گرگان تقدیر ویژه دبیرخانه جشنواره برگزیده شدند.در بخش مسابقه منطقه ای ساخت مترسک شالیزار نیز دستاورد این دوره ۱۰ اثر از ۱۰ شرکت کننده از استان های شمالی کشور بود که آثار آنها در حاشیه مراسم اختتامیه به نمایش گذاشته شد. در بخش مسابقه محلی آشپزی نیز در این دوره ۵۰ متقاضی از روستاهای منطقه آزاد انزلی شرکت نمودند که در نهایت پس از برگزاری مسابقه حضوری خانم رقیه مهری به عنوان داور این بخش برندگان سه بخش کته پزی، کشتا و رشته و خوشکا را اعلام نمود.
کاظمیان در پایان اعلام کرد که نمایشگاه آثار رسیده از مسابقه عکاسی سومین دوره جشنواره فرهنگی هنری سیزجوکول از تاریخ ۱۳ لغایت ۱۸ شهریور همزمان با ایام خجسته عید قربان تا غدیر در نگارخانه آسمان سازمان منطقه آزاد انزلی واقع در فاز تجارت و گردشگری به نمایش گذاشته می شود.
برچسب ها :انزلی ، جارستان ، رشت ، سازمان_منطقه_آزاد_انزلی ، گیلان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰